Put your alternative Non Flash content here.

NEWSLETTER
  • Καλώς ήρθατε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ..ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ!!
  • ΜonosmartΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ-ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Επικοινωνία

κλείσιμο

Αθήνα-Ελλάδα

 

Ζητήστε Προσφορά.

Τηλέφωνα:
 

 

Email:
info@monosmart.gr

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία για να μας στείλετε το αίτημά σας:
Η αποστολή ήταν επιτυχής!
Αποτυχία! Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Με ποιον τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας:
Τηλέφωνο Email Kαι τα δύο
*
*

*
Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε τώρα εντελώς δωρεάν.
Η κλήση ήταν επιτυχής!
Η κλήση απέτυχε!
Παρακαλώ χρησιμοποιείστε την φόρμα επικοινωνίας.
*
*

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

       1.   Για ποιό λόγο να επιλέξω την Εταιρία Monosmart για την μόνωση του σπιτιού μου;

 

Γιατί η Monosmart είναι μία πιστοποιημένη Εταιρία με εμπειρία και γνώση που έχει καταξιωθεί στο χώρο της και σέβεται τον πελάτη της. 

Λόγω της οικονομικής κρίσης διάφορες άλλες ειδικότητες της οικοδομής έχουν βαπτιστεί "εξειδικευμένοι μονωτές" με παντελή έλλειψη γνώσεων του αντικειμένου δημιουργώντας σύγχυση, δίνοντας λανθασμένες λύσεις και συμβουλές που μακροχρόνια λειτουργούν εις βάρος του πελάτη. 

Δεν υπάρχουν εγγυήσεις μονώσεων 20 ετών ή εφ΄όρου ζωής!!!

 

2.   Πώς ξέρω τι είδους μόνωση χρειάζομαι;

 

Μετά από δ ω ρ ε ά ν επίσκεψη του Μηχανολόγου Μηχανικού της Εταιρίας και εντοπισμού του προβλήματος, δίνεται ολοκληρωμένη λύση με Οικονομοτεχνική Μελέτη σε σύντομο χρονικό διάστημα (1-2) ημέρες.

 

3.   Πόσος χρόνος χρειάζεται για μία μόνωση δώματος;

 

Συνήθως από 3-6 ημέρες με έμφαση στη σωστή προεργασία και στον καθαρισμό της επιφάνειας με υδροβολή υψηλής πιέσεως ή βιομηχανικό τριβείο.

Με την Οικονομοτεχνική Μελέτη δίδεται και ο χρόνος παράδοσης του κάθε έργου.

 

4.   Τι γίνονται τα σαθρά υλικά από τον καθαρισμό της ταράτσας μου;

 

Όλα τα άχρηστα υλικά περισυλλέγονται από την Εταιρία και σε εξαιρετικές περιπτώσεις τοποθετείται κάδος περισυλλογής μπαζών.

Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σε σκάλες, κάγκελα, κλιμακοστάσιο έτσι ώστε ο χώρος να παραδοθεί απόλυτα καθαρός όπως είχε παραληφθεί.

 

5.   Τι εγγύηση θα έχω;

 

 Σε όλες τις περιπτώσεις δίδεται 10ετής γραπτή πιστοποιημένη  εγγύηση και όχι εφόρου ζωής όπως δίδεται αλόγιστα από εργολάβους που δεν έχουν πιστοποιητικά και παραπλανούν το ευρύ κοινό.

 

6.   Χρειάζομαι στεγανοποίηση ή θερμομόνωση;

 

Η στεγανοποίηση είναι μια βασική εργασία η οποία πρέπει επιτακτικά να γίνεται σε όλα τα κτίρια, αλλά σε συνδυασμό με θερμομόνωση (με λογική επιβάρυνση) δημιουργείται μία ενεργειακή επένδυση που σε 1-3 χρόνια θα έχει πετύχει απόσβεση του κόστους.

 

7  .  Έχω μύκητες (μαυρίλα) στο ταβάνι.  Τί να κάνω;

 

  Όταν υπάρχουν μεγάλες θερμοκρασιακές μεταβολές στις κλιματολογικές συνθήκες της εκάστοτε περιοχής σε συνδυασμό με την ελλειπή θερμομόνωση της πλάκας και τη μειωμένη θέρμανση του χώρου μας, δημιουργούνται στα πιο κρύα σημεία του χώρου μαύρα στίγματα.

  Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε στεγανοποίηση και θερμομόνωση στην ταράτσα σας καθώς και τον σωστό εξαερισμό του χώρου.

 

8.  Ασφαλτόπανα ή υγρή πολυουρεθάνη;

 

Τα ασφαλτόπανα αποτελούν μια κλασσική και φθηνή λύση για τη μόνωση της ταράτσας αλλά συνήθως λόγω της έλλειψης τεχνογνωσίας δημιουργούν αστοχίες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η υγρή πολυουρεθάνη έχει μεγάλη ελαστικότητα, είναι χυτή χωρίς καμμία ραφή, η τελική στρώση είναι λευκή και αντέχει τουλάχιστον 15έτη. 

Αν το συνεργείο που θα την εφαρμόσει δεν έχει τις κατάλληλες γνώσεις και εμπειρία είναι σίγουρο ότι θα αποτύχει.

 

9. Έχω παλαιά κατοικία η οποία στο παρελθόν με τους σεισμούς δεν είχε κανένα πρόβλημα κι ο μηχανικός που είχε εκδόσει την άδεια το 1975 μου έδινε το δικαίωμα και για άλλον όροφο.  Τι μόνωση μπορώ να κάνω. Ελαφριά ή βαριά;

 

Γενικώς, τα κτίρια που έχουν κατασκευαστεί πριν από το 1982 που ισχύει ο παλαιός αντισεισμικός κανονισμός, έχουν μελετηθεί για φορτία σύμφωνα με το παλαιό καθεστώς. 

Τα κτίσματα ασχέτως αν έχουν υποστεί ή όχι ζημιές από σεισμό, έχουν καταγραφεί με τη μορφή καταπόνησης σε όλα τα δομικά στοιχεία από μπετόν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δεχθούν επί πλέον φορτία.

Κατηγορηματικά η απάντηση είναι ότι, από την στιγμή που η Ελλάδα είναι μια σεισμογενής περιοχή πρέπει οι μονώσεις να είναι ελαφριές σε βάρος.

Για το λόγο αυτό και σας προτείνουμε το σύστημα Στεγανοποίησης - Θερμομόνωσης 'THERMOSMART'.

 

10.  Πόσο ζυγίζουν οι μονώσεις που διατίθενται στην αγορά;

 

α.  Μονώσεις με αφρομπετόν, περλομπετόν με μέσο όρο πάχους 10cm.= 70kg/m2.

β.  Μονώσεις με polytile με πάχος 7cm.=45kg/m2.

γ.  Μονώσεις με βιομηχανικό δάπεδο με πάχος 12cm.= 110kg/m2.

δ.  Μονώσεις με το σύστημα THERMOSMART με πάχος 1,5cm.=3,5kg/m2.

ε.  Μονώσεις με το σύστημα AQUASMART THERMO με πάχος 0,8cm.=3,0kg/m2.

 

Άρα, στην περίπτωση που έχουμε μία κατοικία 100m2 και θέλουμε να τελειώνει με βιομηχανικό δάπεδο (επί πλέον φορτία που αφορούν διογκωμένη ή εξιλασμένη πολυστερίνη, πλέγματα, στεγανωτικές στρώσεις) τα φορτία που τοποθετούμε στην ταράτσα μας ζυγίζουν περίπου 12 τόννους! 

Εσείς θα επιλέγατε κάτι τέτοιο σε παλαιά κατοικία;

Με το σύστημα 'THERMOSMART' που παρέχει Στεγανοποίηση 100% με υγρή πολυουρεθανική μεμβράνη HYPERDESMO και Θερμομόνωση από NEOPREN K-FLEX με λ=0,036 το βάρος είναι μόλις 350 κιλά στο σύνολο των 100Μ2 μιας κατοικίας.

 

11.  Μπορώ στην ταράτσα του σπιτιού μου να βάλω πλακάκια;

 

Η απάντηση σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής μας το καταστούν πολυδάπανο και στις περισσότερες περιπτώσεις δημιουργεί αστοχίες γιατί:

α.  Το πλακάκι που θα τοποθετηθεί θα πρέπει να έχει προδιαγραφές group 5 με αρχικό κόστος αγοράς 15,00ευρώ/μ2.

β.  Ο αρμόστοκος που θα χρησιμοποιηθεί για να μην απορροφά υγρασίες θα πρέπει να είναι εποξειδικός με κόστος αγοράς 3,00ευρώ/μ2.

γ.  Η κόλλα που θα χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής, με υψηλή ελαστικότητα, με κόστος αγοράς 4,00ευρώ/μ2.

δ.  Η θερμομόνωση που θα τοποθετηθεί από εξιλασμένη πολυστερίνη 6cm, με κόστος αγοράς 7,5ευρώ/μ2.

ε.  Δομικό πλέγμα τουλάχιστον Τ-92, με κόστος αγοράς 2,5ευρώ/μ2.

στ.  Ισχυρή τσιμεντογωνία με προσθήκη λάτεξ, με κόστος υλικών περίπου στα 10cm. μέσο όρο 7,00ευρώ/μ2.

ζ.  Στεγανοποίηση με ασφαλτόπανα ή υγρές πολυουρεθάνες, με κόστος υλικών 6,00ευρώ/μ2.

η.  Όλες οι εφαρμογές που αφορούν την τοποθέτηση των παραπάνω από πιστοποιημένη εταιρία και όχι κάποιον τυχαίο εργολάβο, έχουν κόστος περίπου 22,00ευρώ/μ2.

Συνολικό κόστος για μία επιτυχημένη εφαρμογή Στεγανοποίησης - Θερμομόνωσης που τελειώνει με πλακάκια, είναι: 67,00ευρώ/μ2+Φ.Π.Α.23%.

Άρα συμφωνείτε μαζί μας ότι, για μία κατοικία 100Μ2 που θέλει απλά να έχει ένα ωραίο εμφανισιακά αποτέλεσμα, θα πρέπει να δαπανήσει τουλάχιστον 6.700,00ευρώ+Φ.Π.Α.23%.

Αυτό από μόνο του το καθιστά απαγορευτικό!

Η εταιρία μας διαθέτει λύσεις με γραπτή πιστοποιημένη εγγύηση 10ετών, πολύ πιο οικονομικές και σε συνδυασμό με τη σωστή συντήρηση θα έχουμε μία πλήρως Στεγανοποιημένη και Θερμομονωμένη επιφάνεια για πάρα πολλά χρόνια!

 

 

Καλέστε μας για δωρεάν μελέτη και προσφορά και άμεσα θα σας επισκεφτεί ένας εξειδικευμένος τεχνικός.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

VIDEOS