Put your alternative Non Flash content here.

NEWSLETTER
 • Καλώς ήρθατε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ..ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ!!
 • ΜonosmartΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ-ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Επικοινωνία

κλείσιμο

Αθήνα-Ελλάδα

 

Ζητήστε Προσφορά.

Τηλέφωνα:
 

 

Email:
info@monosmart.gr

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία για να μας στείλετε το αίτημά σας:
Η αποστολή ήταν επιτυχής!
Αποτυχία! Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Με ποιον τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας:
Τηλέφωνο Email Kαι τα δύο
*
*

*
Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε τώρα εντελώς δωρεάν.
Η κλήση ήταν επιτυχής!
Η κλήση απέτυχε!
Παρακαλώ χρησιμοποιείστε την φόρμα επικοινωνίας.
*
*

Μόνωση-Θερμομόνωση ταράτσας (ThermoSmart) Χαμηλό Βάρος

THERMOSMART  (Η πιό ελαφριά σε βάρος και ύψος μόνωση ταράτσας σε παλαιά και νέα κτίρια)

-BEST CHOICE 2016-

 

Το Σύστημα THERMOSMART ήρθε για να δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παλαιές κατασκευές πριν από το έτος 1982 όπου έκτοτε άρχισε να ισχύει ο νέος αντισεισμικός κανονισμός καθώς και σε νέες κατασκευές όπου μπορούν μελλοντικά να αξιοποιήσουν με νέο κτίσμα τον αέρα του δώματος.

 

Η συγκεκριμένη λύση έχει ύψος μόνο 1,5εκ. και βάρος 3 κgr/m2.  Αποτελείται από τρεις (3) στεγανωτικές στρώσεις (υγρή πολυουρεθάνη) και μία (1) θερμομονωτική στρώση K-FLEX NEOPREN (κυψελοειδής αφρός) εξασφαλίζοντας μόνωση υψηλών προδιαγραφών.

 

 

Π Λ Ε Ο Ν Ε Κ Τ Η Μ Α Τ Α

 

α.  Μείωση του κόστους θέρμανσης ή κλιματισμού καθώς περιορίζεται στο ελάχιστο η ανταλλαγή  θερμότητας μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού περιβάλλοντος, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια μέχρι και 60%.

 

β.  Μείωση των εκπομπών CO2, νιτρικών ή θειικών οξειδίων στην ατμόσφαιρα καθώς ελαχιστοποιούνται οι απαιτήσεις κλιματισμού, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

   γ. Ο χρόνος πλήρους απόσβεσης της επένδυσης μπορεί να φτάσει τα 1-2 χρόνια, ανάλογα με την    κατάσταση & χρήση του κτιρίου, ενώ η τεχνογνωσία και εφαρμογή από την Εταιρία μας,   εξασφαλίζει άριστο αποτέλεσμα.

 

Παρέχει πλήρης βατότητα και γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας δέκα (10) ετών με αισθητή διαφορά θερμοκρασίας έως 6οC χειμώνα-καλοκαίρι.

 

Καλέστε μας για δωρεάν μελέτη και προσφορά και άμεσα θα σας επισκεφτεί ένας εξειδικευμένος τεχνικός

« ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ-ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ

            ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ THERMOSMART »

1.     Δωρεάν επίσκεψη και μελέτη από τον μηχανολόγο-μηχανικό της εταιρίας μας.

 

2.     Καθαρισμός της επιφάνειας από σαθρά υλικά, σκόνες, λάδια κλπ. – Τρίψιμο με βιομηχανικό τριβείο ή Υδροβολή υψηλής πιέσεως ή Αμμοβολή ή Αεροβολή.

 

3.     Τοπικές επισκευές σε ραφές, φωλιές και τριχοειδή με πολυουρεθανικό PRIMER PU(αστάρι)  (ALCHIMICA) και πολυουρεθανικές μαστίχες HYPERSEAL 25LM(ALCHIMICA).

 

4.     Εφαρμογή HYPERDESMO PB-TS(ALCHIMICA), χυτής μεμβράνης πολυουρεθάνης-ασφάλτου, δύο (2) συστατικών, ταχέως πολυμμερισμού.  Πολυμμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και δημιουργεί ελαστική, υδρόφοβη μεμβράνη υψηλών προδιαγραφών, με άριστη πρόσφυση σε όλα τα υποστρώματα.  Το υλικό είναι ισχυρότατο φράγμα υδρατμών.

 

5.     Τοποθέτηση πλακών NEOPREN K-FLEX (ALCHIMICA), ελαστικού αφρού     κλειστής κυψέλης 1cm, ειδικά σχεδιασμένου ώστε να έχει ελάχιστη διάχυση υδρατμών.  Η θερμική αγωγιμότητά του είναι: 0,036 w/mk.  Το σύστημα εγγυάται δραστική βελτίωση της θερμομόνωσης σε ζέστη και κρύο.

 

6.     Σφράγιση αρμών NEOPREN K-FLEX με αυτοκόλλητη τρεβίρα 4πλής κατεύθυνσης και μαστίχα πολυουρεθανική HYPERSEAL 25LM(ALCHIMICA).

 

7.     Εφαρμογή HYPERDESMO–TS(ALCHIMICA), χυτής πολυουρεθανικής μεμβράνης ενός (1) συστατικού, η οποία πολυμμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μία ιδιαίτερα υδρόφοβη μεμβράνη.  Το υλικό έχει άριστη αντοχή στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UVA-UVB και στα ακραία καιρικά φαινόμενα.  Διαθέτει υψηλή διαπερατότητα υδρατμών.

 

8.    Εφαρμογή HYPERDESMO LV(ALCHIMICA), ενιαίας στεγανής πολυουρεθανικής μεμβράνης χρώματος λευκού, χωρίς ραφές, με ελαστικότητα 800%, για απόλυτη στεγάνωση.

 

Το HYPERDESMO LV είναι χαμηλού ιξώδους μεμβράνη που πολυμμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και σχηματίζει μονολιθική στεγανωτική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση σε όλη την επιφάνεια.   Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερής, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη, η οποία μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά, παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες, στα χημικά, στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UVA-UVBκαθώς και σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις.  Είναι σύμφωνο με ΕΟΤΑ-ΙSO9001 & ISO14001.

  1.  HYGROSMART FIBER (ALCHIMICA) -επισκευαστικό κονίαμα.

  2.  HYPERSEAL 25LM (ALCHIMICA) - πολυουρεθανική μαστίχα.

  3.  HYPERDESMO PB-TS (ALCHIMICA) - ασφαλτική πολυουρεθάνη.

  4.  NEOPREN K-FLEX (ALCHIMICA) - κυψελοειδής θερμομονωτικός αφρός σε ρολά με ύψος 1,2 cm.

  5.  Ελαστική τρεβίρα 4πλής κατεύθυνσης.

  6.  HYPERDESMO LV (ALCHIMICA) -χυτή πολυουρεθανική μεμβράνη.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μόνωση-Θερμομόνωση ταράτσας  (ThermoSmart) Χαμηλό Βάρος

VIDEOS