Put your alternative Non Flash content here.

NEWSLETTER
  • Καλώς ήρθατε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ..ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ!!
  • ΜonosmartΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ-ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Επικοινωνία

κλείσιμο

Αθήνα-Ελλάδα

 

Ζητήστε Προσφορά.

Τηλέφωνα:
 

 

Email:
info@monosmart.gr

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία για να μας στείλετε το αίτημά σας:
Η αποστολή ήταν επιτυχής!
Αποτυχία! Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Με ποιον τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας:
Τηλέφωνο Email Kαι τα δύο
*
*

*
Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε τώρα εντελώς δωρεάν.
Η κλήση ήταν επιτυχής!
Η κλήση απέτυχε!
Παρακαλώ χρησιμοποιείστε την φόρμα επικοινωνίας.
*
*

Θερμομονωτικά πλακίδια POLYTILE

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΜΕ POLYTILE THERMOPAK

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ 2015-2016

 

Έξυπνο σύστημα μόνωσης που αφορά παλαιά και νέα κτίρια με ολοκληρωμένο σύστημα στεγανοποίησης και θερμομόνωσης.

 

 

 

Οι τέσσερις πλευρές του πλακιδίου έχουν διαμόρφωση "ραμποτέ" (αρσενικό-θηλυκό) για τέλεια συναρμογή και σταθερότητα, αλλά και πολύ καλή βατότηττα του δώματος.

 

Η ευκολία και η ταχύτητα τοποθέτησης του POLYTILE THERMOPAK, το χαμηλό κόστος, το μικρό του βάρος αλλά και η δυνατότητα επαναχρησιμοποίησής του σε προσθήκη ή επέκταση του κτιρίου, το καθιστούν ιδανικό για δώματα ελάχιστου φορτίου πλακόστρωσης, αλλά και για όλες τις παρεμφερείς εφαρμογές.

 

Τι είναι

Οι θερμομονωτικές ταρατσόπλακες SP1 αποτελούν ένα πρωτοποριακό σύστημα εξωτερικής θερμόμονωσης ταράτσας, το οποίο εξαλείφει τις θερμογέφυρες (δίοδοι απώλειας θερμοκρασίας στο εξωτερικό κέλυφος της κατασκευής), διατηρεί τη θερμοκρασία του κτιρίου σταθερή χειμώνα-καλοκαίρι και προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας που φθάνει ακόμα και το 60%. Επιπρόσθετα προστατεύει το κτίριο από την υγρασία, τα σφοδρά καιρικά φαινόμενα και την ανάπτυξη μούχλας και λοιπών μικροοργανισμών.

Που χρησιμοποιούνται:

Τα θερμομονωτικά πλακίδια (ταρατσόπλακες) της Παπαηλίας Κατασκευαστική χρησιμοποιούνται:

α) Για την βέλτιστη θερμομόνωση κι εξοικονόμηση ενέργειας ενός νεόδμητου κτιρίου.

β) Ενισχυτικά, για την ενεργειακή αναβάθμιση της στέγης ενός υπάρχοντος κτιρίου.

γ) Επισκευαστικά, για την προστασία των δομικών υλικών της ταράτσας ενός κτιρίου, που έχουν υποστεί φθορές.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τα θερμομονωτικά πλακίδια (ταρατσόπλακες) διατίθενται σε διαστάσεις 25 x 50 εκ. και σε 25 x 25 εκ. και είναι χρώματος γκρι. Κατασκευάζονται από  5εκ. γραφιτούχα μόνωση Neopor EPS 80 ή Neopor EPS 100 (κατόπιν παραγγελίας) και 2,5εκ. ενσωματωμένη ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα.  Πρόκειται για μια μέθοδο ανεστραμμένης μόνωσης, δηλαδή μιας θερμομονωτικής στρώσης που εφαρμόζεται πάνω σε ήδη στεγανοποιημένες ταράτσες.

Μοναδικά Πλεονεκτήματα

Οι ταρατσόπλακες της THERMOPAK είναι μοναδικές στο είδος τους καθώς:

- Κατασκευάζονται από το επαναστατικό υλικό Neopor, το οποίο είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει πλήρη βατότητα και μέγιστη θερμομονωτική απόδοση.

- Έχουν αυξημένη σταθερότητα και αντοχή σε σφοδρά καιρικά φαινόμενα σε σχέση με τις κοινές ταρατσόπλακες, καθότι περιέχουν περισσότερο μπετόν από τις μονωτικές πλάκες ταράτσας που κυκλοφορούν στην αγορά.

- Είναι διαμορφωμένες με ειδικά κανάλια-διόδους αέρος στο κάτω μέρος τους, ώστε να επιτρέπεται και να διευκολύνεται η διέλευση του ατμοσφαιρικού αέρα μέσα από τις ταρατσόπλακες. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η θερμομονωτική απόδοσή τους, καθώς ο αέρας δρα ως μια επιπλέον στρώση μόνωσης, προσφέροντας ακόμα ισχυρότερη μόνωση στην ταράτσα του κτιρίου.

- Τα κανάλια αυτά λειτουργούν και ως κανάλια υδατοδιαπερατότητας, για να γίνεται εύκολα και αποτελεσματικά η απορροή των όμβριων υδάτων και να αποτρέπεται η συσσώρευσή τους στην οροφή του κτιρίου.

 

Το ανά μονάδα επιφάνειας βάρος του POLYTILE-THERMOPAK (περίπου 18kg/m2) επιτρέπει τη χρήση του και για θερμομόνωση δωμάτων που έχουν υπολογισθεί για ελάχιστο φορτίο πλακοστρώσεως.

 

Το μικρό βάρος και οι μελετημένες διαστάσεις του POLYTILE-THERMOPAK σε συνδυασμό με την ευκολία τοποθέτησης, αυξάνει την ταχύτητα των εργασιών μόνωσης.

 

Η δυνατότητα απλής αφαίρεσης των πλακών και η επαναχρησιμοποίησή τους σε περιπτώσεις επέκτασης είναι ένα βασικό πλεονέκτημα.

 

Παρέχει πλήρης βατότητα και γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας δέκα (10) ετών με αισθητή διαφορά θερμοκρασίας έως 6οC χειμώνα-καλοκαίρι.

 

Καλέστε μας για δωρεάν μελέτη και προσφορά και άμεσα θα σας επισκεφτεί ένας εξειδικευμένος τεχνικός.

1.        Μελέτη. – Εντοπισμός του προβλήματος.

 

2.        Καθαρισμός της επιφάνειας από σαθρά υλικά, σκόνες κλπ. – Υδροβολή υψηλής πιέσεως με ειδικού τύπου αλκαλικά καθαριστικά. - Αεροβολή.

 

3.        Τοπικές επισκευές σε ραφές, φωλιές και τριχοειδή με πολυουρεθανικό PRIMERPU(αστάρι)  (ALCHIMICA) και πολυουρεθανικές μαστίχες HYPERSEAL25LM(ALCHIMICA).

 

4.        Εφαρμογή εποξειδικού PRIMER AQUADUR (ALCHIMICA).

 

5.        Εφαρμογή δύο (2) στρώσεων ενιαίας στεγανής χυτής πολυουρεθανικής μεμβράνης HYPERDESMO LV (ALCHIMICA)χρώματος λευκού, χωρίς ραφές, με ελαστικότητα 800%, για απόλυτη στεγάνωση.

Eίναι χαμηλού ιξώδους μεμβράνη που πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και σχηματίζει μονολιθική στεγανωτική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση σε όλη την επιφάνεια.

Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερής, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη, η οποία μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά, παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες, στα χημικά, στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UVA-UVBκαθώς και σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις.  Είναι σύμφωνα με ΕΟΤΑ-ΙSO9001 & ISO14001.

 

6.      Τοποθέτηση γεωυφάσματος 130gr/m2.

 

7.      Τοποθέτηση σύνθετης πλάκας POLYTILEαποτελούμενης από θερμομονωτική στρώση αφρώδους διογκωμένης πολυστερίνης NEOPORπάχους 5εκ. Με λ=0,033 επικαλυπτόμενη από ειδικό υπόλευκο προστατευτικό ανόργανο χυτό τσιμεντοκονίαμα πάχους 2εκ.

8.     Τοποθέτηση περιμετρικά του POLYTILEαποστραγγιστικού χαλικιού.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θερμομονωτικά πλακίδια POLYTILE

VIDEOS