Put your alternative Non Flash content here.

NEWSLETTER
 • Καλώς ήρθατε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ..ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ!!
 • ΜonosmartΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ-ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Επικοινωνία

κλείσιμο

Αθήνα-Ελλάδα

 

Ζητήστε Προσφορά.

Τηλέφωνα:
 

 

Email:
info@monosmart.gr

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία για να μας στείλετε το αίτημά σας:
Η αποστολή ήταν επιτυχής!
Αποτυχία! Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Με ποιον τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας:
Τηλέφωνο Email Kαι τα δύο
*
*

*
Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε τώρα εντελώς δωρεάν.
Η κλήση ήταν επιτυχής!
Η κλήση απέτυχε!
Παρακαλώ χρησιμοποιείστε την φόρμα επικοινωνίας.
*
*

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Η αξιολόγηση των παρεχομένων υπηρεσιών της Εταιρίας μας, συντελεί στο να βελτιώσουμε τις εφαρμογές μας, να καλύψουμε τυχόν αδυναμίες και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικότερα στις ανάγκες σας.

 

Με το πέρας των εργασιών παραδίδουμε στο κάθε έργο ξεχωριστό πλήρες ερωτηματολόγιο αξιολόγησης προσφερόμενων υπηρεσιών στο οποίο θα θέλαμε την ειλικρινή και αξιοκρατική απάντησή σας καθώς και κάθε άλλο σχόλιο που θα μπορούσε να συμβάλλει στην συνεχή αναβάθμιση της Εταιρίας μας.

 

Παρακαλούμε γράψτε μας λίγα λόγια για την Εταιρία μας έτσι ώστε να τα συμπεριλάβουμε και να τα δημοσιεύσουμε στην ιστοσελίδα μας στο e-mail: info@monosmart.gr

 • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΣΗ
  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΣΗ
  Είδα τεράστια διαφορά θερμοκρασίας στην μόνωση που κάνατε στο σπίτι μου στο Ίλιον, με το σύστημα Thermosmart. Λόγω της παλαιότητας δεν μπορούσα τόσα χρόνια να κάνω θερμομόνωση λόγω βάρους των άλλων συστημάτων που μου πρότειναν άλλες εταιρείες. Είστε συνεπείς στους χρόνους σας και αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ότι στο τέλος των εργασιών ήταν όλα καθαρά και χωρίς παραπάνω χρεώσεις. Ευχαριστώ για όλα Μonosmart!
 • ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ Οικονομολόγος/Περιβαλλοντολόγος
  ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ Οικονομολόγος/Περιβαλλοντολόγος
  Μένω στο Νέο Κόσμο στο οικογενειακό μας σπίτι το οποίο έχει χτιστεί με προδιαγραφές του 60.Το καλοκαίρι είχαμε ζέστη και το χειμώνα κρύο. Η ταράτσα μας ήταν η κύρια αιτία της απώλειας θερμοκρασίας. Με την έρευνα αγοράς που έκανα είδα ότι η monosmart είχε την οικονομικότερη και ποιοτικότερη λύση δεδομένου ότι η ταράτσα δεν θα άντεχε το έξτρα βάρος των λύσεων του αφρομπετού και των πλακιδίων πολυουρεθάνης. Τώρα έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι δεν θα πέσει το ταβάνι και έχω και 3-4 βαθμούς διαφορά σε σχέση με πριν. Νομίζω ότι με τα σημερινά δεδομένα η monosmart ήταν η ΜΟΝΗ ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ.
 • ΚΟΡΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ/ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  ΚΟΡΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ/ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  Με το σύστημα THERMOSMART εξοικόμησα τουλάχιστον 400 λίτρα πετρελαίου ανά μήνα στο σπίτι μου στην Αρτέμιδα. Περιμένω να δω τα αποτελέσματα του συστήματος και το καλοκαίρι. MONOSMART σας ευχαριστώ
 • ΑΝΝΑ ΜΕΣΣΗΝΕΖΗ-Δημοσιογράφος
  ΑΝΝΑ ΜΕΣΣΗΝΕΖΗ-Δημοσιογράφος
  Σας πρωτοείδα στην εκπομπή του ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΥΛΗ 'ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ' στον ΑΝΤ1. Αυτό μου έδωσε το έναυσμα να σας προτιμήσω έναντι άλλων αντίστοιχων εταιριών μόνωσης που βρήκα στο Internet, για το πρόβλημα υγρασίας και μούχλας που είχα στο υπνοδωμάτιο. Τελικά, η διαίσθησή μου με επιβεβαίωσε θετικά. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε!!
 • ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ-Εκπαιδευτικός
  ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ-Εκπαιδευτικός
  Ευχαριστώ που με τις γνώσεις σας με βοηθήσατε να απαλλαγώ από τον μύκητα και την υγρασία που είχε δημιουργηθεί στο ταβάνι του σαλονιού μου. Μέσα σε 4 ημέρες που χρειάστηκε να έλθει εις πέρας η εργασία σας κατάφερα να λύσω για πάντα το ενοχλητικό πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε για χρόνια.
 • ΜΙΛΕΝΑ ΚΟΛΛΕΛΗ
  ΜΙΛΕΝΑ ΚΟΛΛΕΛΗ
  Έχω έναν παιδικό σταθμό στο Ίλιον και πρόσφατα έκανα στεγανοποίηση και θερμομόνωση του κτιρίου μου. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν οι υψηλοί λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω του ότι ο κλιματισμός λειτουργεί σχεδόν όλο το 24ωρο. Πλέον έχω εξοικονόμηση τουλάχιστον 40%. Η θερμοκρασία του χώρου παραμένει σταθερή με ιδανικές συνθήκες περιβάλλοντος. Σας ευχαριστώ.-Θα σας προτείνω και αλλού.
 • ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΙΝΑΣ Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων
  ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΙΝΑΣ Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων
  Στο σπίτι μου στο Χαλάνδρι αντιμετώπιζα προβλήματα στο ταβάνι του σαλονιού και στο παιδικό υπνοδωμάτιο. Είχαν σκάσει οι σοβάδες και υπήρχαν μαύρες κηλίδες σε πολλά σημεία του σπιτιού μου. Αφού πήρα 3 διαφορετικές προσφορές με τεχνικές λύσεις, θεώρησα πιο αξιόπιστη και πιο οικονομική την λύση που μου πρότεινε ο κ. Δρακόπουλος. Οι εργασίες κράτησαν μόνο 4 μέρες και έκαναν ό,τι είχαμε συμφωνήσει αρχικά στο ακέραιο. Θα σας συστήσω και σε άλλους ανεπιφύλακτα!
 • ΑΝΝΙΤΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ
  ΑΝΝΙΤΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ
  Εδώ και χρόνια η Monosmart αποτελεί μόνιμο συνεργάτη μου και βοηθό σε όλα τα προβλήματα μονώσεων που εμφανίζονται στην οικία μου αλλά και σε γνωστούς και φίλους μου. Σας ευχαριστώ για όλα.
 • ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ Αρχιτέκτονας-Παρουσιαστής
  ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ Αρχιτέκτονας-Παρουσιαστής
  Η Εταιρία MONOSMART καθώς και ο κ. Δρακόπουλος παραμένουν εδώ και 4 χρόνια συνεργάτες, άριστοι τεχνίτες με εξειδίκευση σε δύσκολα θέματα. Έχουμε μαζί μονώσει πάνω από 120 κατοικίες στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Με το δεξί". Θανάση σ΄ευχαριστώ για όλα!!
 • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜcDonald's
  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜcDonald's
  Ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας στα πλαίσια της αναβάθμισης των καταστημάτων μας, με σκοπό την ενεργειακή αναβάθμισή τους. Σας ευχαριστούμε θερμά!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ